Campania Siguranta casei tale

Campania Siguranta casei tale

Cand si unde s-a desfasurat campania?

In perioada 21-27 februarie s-a desfasurat cea mai ampla campanie de informare a populatiei cu privire la asigurarea locuintei. S-a pus accent pe asigurarea obligatorie a locuintei ai a purtat numele „Siguranta casei tale”. S-a desfasurat in Bucuresti si alte 15 orase din tara.

3 miloane de persoane au primit informatii despre asigurarea locuintei, atat cea obligatorie cat si facultativa pin intermediul brosurii „Ghidul sigurantei casei tale„. Distributia brosurii a fost asigurata de promoteri in principalele intersectii din fiecare oras in care s-a desfasurat campania, iar in weekend in principalele centre comerciale. S-a aplicat principiul nu scapa nimeni neinformat!

Video desfasurare campanie

Cum au stat lucrurile in Bucuresti

In Bucuresti brosura a fost distribuita si la metrou, institutii publice (Casa de Pensii, Directia Generala a Finantelor Publice, Prefectura Bucuresti, ITM Bucuresti) precum si in unitatile Postei Romane. In plus, ziarul Romania Libera a adus o contributie semnificativa la distributia brosurii prin difuzarea acesteia impreuna cu editia din 23 februarie 2011.

Campania s-a bucurat si de sprijinul principalelor companii de asigurari, dar se de al brokerilor de asigurari.. Promovarea evenimentului s-a facut si prin implicarea canalelor media radio, presa, televiziune si site-uri de stiri populare.

Sursa:
http://www.appa-asigurari.ro/59_campania-siguranta-casei-tale.html